121 tjuvtriks på kjøkkenet

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Hvordan koker man det perfekte egget? Hvordan skreller man egentlig en ananas? Hvordan fileterer man en rødspette? Hvordan lager man den perfekte sausen? Og hvorfor skal man ikke oppbevare tomater i kjøleskapet? Disse og andre utfordringer på kjøkke…

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om 121 tjuvtriks på kjøkkenet

    Hvordan koker man det perfekte egget? Hvordan skreller man egentlig en ananas? Hvordan fileterer man en rødspette? Hvordan lager man den perfekte sausen? Og hvorfor skal man ikke oppbevare tomater i kjøleskapet? Disse og andre utfordringer på kjøkkenet får du svar på i denne boka. Her er 3 måter å steke den perfekte biffen på, 8 aspargesretter på 20 minutter, her er oppskrifter på hvordan du lager en god resteomelett, råd og tips til hvordan du får barn til å like fisk, og det å lage majones og pesto er faktisk veldig enkelt og resultatet blir mye bedre enn det du får i butikken. Her får du også vite hvordan du skal imponere kjæresten, hva du gjør når du får svigermor på besøk og hvordan du kan lage gode middager til fire for under 100 kroner. Med 121 tjuvtriks på kjøkkenet kan du altså selv bli en mesterkokk på ditt eget kjøkken.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2007
    Forlag
    Kagge
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788248907268
    Sider
    142
    Height
    271
    Width
    205
    Weight
    800

    Anbefalt

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.