Catalan Cuisine

Catalan Cuisine
Pris
179,-
E-Bok
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Format E-Bok
Kopisperre Teknisk DRM
Filformat PDF
Utgivelsesår 1997
Forlag Grub Street Cookery
Språk Engelsk
ISBN 9781909808362
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Engelsk

Om Catalan Cuisine

Catalonia, located in Spain's far north-east corner and centred around the port of Barcelona, has its own cuisine and culture which has spread to encompass Valencia, the Balearic Islands (Majorca, Minorca and Ibiza), Andorra, the ancient region of France formerly known as Roussilon, and a single city on the Italian island of Sardinia. Colman Andrews explores this whole territory of Catalan cooking, from its French, Roman and Moorish roots to today's modern interpretation. Along the way he creates a portrait of the food, wine, history and culture of the region.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Colman Andrews

Se hele listen

Anbefalt


Tips en venn