Lego idébok

Lego idébok

bygg hva du vil!

Pris
349,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

50%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

På denne varen får du 50% i rabatt ved å bruke Klikk&Hent hos din nærmeste butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2012
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202385569
Sider 198
Originaltittel The lego ideas book
Se flere detaljer  

Om Lego idébok

Lag noe nytt med de gamle LEGO-klossene dine! La entusiastiske LEGO byggere inspirere deg til å lage forbløffende LEGO modeller! LEGO idébok er en skattkiste for byggeideer, tips og tricks.

I boken vil du finne middelalderborger, intergalaktiske romskip, skremmende sjørøverskip, høytflygende jetfly - og mye, mye mer! Bli kjent med byggeideer som passer til alle ferdigheter og aldre. Oppdag nye tanker om hva som kan bygges med LEGO klosser. Slipp fantasien fri og bli en bedre LEGO bygger!

"[Boka] oppfordrer deg til å legge vekk bruksanvisninger og selv komponere egne bygg og kunstverk innen Lego. [...] Denne boken passer godt som inspirasjonsbok for barn fra fire år og oppover. Her kan du lese om legoentusiaster fra England som forteller om sine opplevelser innen det å bygge Lego. [...] Les og bygg i vei!" Fred Uno Ljosland Huvenes, Absolutt KRS

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn