That's Amore

That's Amore
69,- 69,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2016
EAN 5019322720133
Sjanger Easy Listening; Vocal - Male
Disker 2
Fremført av (orkester, band, ensemble) Dean Martin

Om That's Amore

Disc 1
1 That's Amore
2 Sway
3 Volare
4 Kiss
5 Young and Foolish
6 The Man Who Plays the Mandolino
7 Standing On the Corner
8 Watching the World Go By
9 Angel Baby
10 On an Evening in Roma
11 From the Bottom of My Heart (Dammi, Dammi, Dammi)
12 Hey Brother, Pour the Wine
13 You Belong to Me
14 Until the Real Thing Comes Along
15 Solitaire
16 Powder Your Face With Sunshine
17 I've Got My Love to Keep Me Warm
18 On the Street Where You Live
19 Heaven Can Wait
20 Baby, It's Cold Outside
21 You're Nobody 'Till Somebody Loves You
22 Innamorata
23 Let Me Go Lover
24 Mambo Italiano
25 Open Up the Doghouse
Disc 2
1 Memories Are Made of This
2 Return to Me
3 Ain't That a Kick in the Head
4 Dream a Little Dream of Me
5 True Love
6 I've Grown Accustomed to Her Face
7 Gigi
8 Georgia On My Mind
9 For Me and My Gal
10 Who's Sorry Now?
11 What a Difference a Day Makes
12 Bésame Mucho
13 C'est Si Bon
14 April in Paris
15 I Don't Care If the Sun Don't Shine
16 Don't Let the Stars Get in Your Eyes
17 On a Slow Boat to China
18 La Vie En Rose
19 The Last Time I Saw Paris
20 I Love Paris
21 Buona Sera
22 I Can't Give You Anything But Love
23 Under the Bridges of Paris
24 Naughty Lady of Shady Lane
25 How D'ya Like Your Eggs in the Morning?


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn