Død ved daggry

Død ved daggry

en sørafrikansk thriller

Pris
349,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2007
Forlag Tiden
Språk Bokmål
ISBN 9788205356269
Sider 367
Originaltittel Orion
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Engelsk
Pocket Bokmål
Pocket Bokmål

Om Død ved daggry

Fantastisk sør-afrikansk thriller av prisbelønt forfatter Deon Meyer gir leseren den sjeldne, gode følelsen av å være innvidd. Han beskriver etterforskningen, det sørafrikanske landskapet og den årelange rasekonflikten, og hovedpersonens kjærlighet til matlaging . på en slik måte at det er som å være til stede, å ha sett, lært og opplevd noe nytt.Den sør-afrikanske krimforfatteren Meyer har med sin perfekt gjennomførte andre bok bekreftet sin posisjon som en av genrens beste stilister. Dette er en bemerkelsesverdig bragd fra et enestående, nytt talent.- Publishers Weekly Meyer greier å bygge opp spenningen så effektivt at leserne vil ha vanskeligheter med å bestemme seg for hvilket av mysteriene i boka de ønsker å få oppklart først. (...) En perle av en fortelling. BooklistDeon Meyer serverer oss et fengslende mysterium som blir løst ved hjelp av innbitt feltarbeid og glimt av innsikt og intuisjon, og et treffende portrett av en mann og en nasjon hjemsøkt av en skamfull fortid Amazon.co.uk. Fra Sør-Afrika post- apartheid kommer en thriller som er god nok til å være i hælene på le Carré. Fantastisk miljø, frodige og fargerike personer, anført av en modig/sårbar hovedperson som gjør empati enkelt... Tilhengere av spenningsromanen bør ikke gå glipp av Meyer. Starred Review, Kirkus Reviews


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Deon Meyer

Deon Meyer
Deon Meyer regnes som Sør-Afrikas beste krim- og thrillerforfatter.Bøkene hans er oversatt til 25 språk og de har ligget høyt på listene ien rekke land. Flere av dem skal filmes. (Foto: Philippe Matsas/OPALE)
Les mer om forfatteren

Tips en venn