Død ved daggryen sørafrikansk thriller

Forfatter

Kort om boken

Eks-politimann Zatopek van Heerden var dyktig i jobben og vel ansett. Nå havner han i slåsskamper, går på fylla og blir sett på som en arrogant jævel. Likevel blir han hyret for å etterforske et forsvunnet testamente og et ett år gammelt mord, der…
149,-
Format/språk (4 forskjellige)
Format
Pocket
Dead at Daybreak
Pocket
Engelsk
169,-
Død ved daggry : en sørafrikan
Pocket
Bokmål
149,-
Innbundet
Død ved daggry
Innbundet
Bokmål
349,-
Forklaring av formater

  Om Død ved daggry

  Eks-politimann Zatopek van Heerden var dyktig i jobben og vel ansett. Nå havner han i slåsskamper, går på fylla og blir sett på som en arrogant jævel. Likevel blir han hyret for å etterforske et forsvunnet testamente og et ett år gammelt mord, der en antikvitetshandler ble funnet drept og mishandlet på det groveste. Flere spor peker tilbake til apartheidtiden. Samtidig avdekkes historien om van Heerdens liv: om oppveksten som afrikander i et gruvesamfunn og hva som ble utslagsgivende for hans livsløp, om et Sør-Afrika før og etter apartheid. Og ikke minst: Hvordan blir en grunnleggende god mann ute av stand til å tro på noe annet enn det onde?

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Om forfatteren

  Deon Meyer

  Deon  Meyer

  Deon Meyer regnes som Sør-Afrikas beste krim- og thrillerforfatter.Bøkene hans er oversatt til 25 språk og de har ligget høyt på listene ien rekke land. Flere av dem skal filmes. (Foto: Philippe Matsas/OPALE)

  Detaljer

  Format
  Pocket
  Utgivelsesår
  2014
  Forlag
  Tiden
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788210054051
  Sider
  367
  Originaltittel
  Orion
  Sjanger
  Oversatt av
  Lund, Eve-Marie

  Anbefalt

  Anbefalt