Tempestuous Trumpet/The Big Band's Back

Tempestuous Trumpet/The Big Band's Back
109,- 109,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2013
Forlag SEPIA
EAN 5055122112457
Sjanger Easy Listening; Music Hall
Disker 1
Fremført av (orkester, band, ensemble) Doc Severinsen and His Orchestra

Om Tempestuous Trumpet/The Big Band's Back

1 After You've Gone
2 When It's Sleepy Time Down South
3 Night in Tunisia
4 Tenderly
5 I Can't Get Started
6 And the Angels Sing
7 Baubles, Bangles and Beads
8 Stardust
9 Mack the Knife
10 You Made Me Love You
11 Sleepy Lagoon
12 Sugar Blues
13 Love for Sale
14 Flamingo
15 Blues in the Night
16 Granada
17 When Your Lover Has Gone
18 Johnny One Note
19 Lonesome Road
20 My Funny Valentine
21 St. Louis Blues
22 The Look of Love
23 I Cried for You
24 Poor Butterfly


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn