The Complete Singles As & Bs

The Complete Singles As & Bs
Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 10 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-


- kjøp raskt og enkelt!


Kjøp med Vipps – varen leveres hjem til deg. Frakt på 39,- tilkommer.

Lagerstatus På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 10 virkedager
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2016
EAN 824046316624
Sjanger Country; Country
Disker 2
Fremført av (orkester, band, ensemble) Don Gibson

Om The Complete Singles As & Bs

Disc 1
1 No Shoulder to Cry On
2 We're Steppin' Out Tonight
3 Sample Kisses
4 Let Me Stay in Your Arms
5 Just Walkin' in the Moonlight
6 I Just Love the Way You Tell a Lie
7 You Cast Me Out
8 Waitin' Down the Road
9 Symptoms of Love
10 Many Times I've Waited for You
11 Ice Cold Heart
12 Selfish With Your Kisses
13 Run Boy
14 I Must Forget You
15 Sweet Dreams
16 Road of Life Alone
17 I Ain't Gonna Waste My Time
18 Ah-ha
19 I Believed in You
20 What a Fool I Was
21 I'm Gonna Fool Everybody
22 You're the Only One for Me
23 I Ain't Studyin' You, Baby
24 It Happens Every Time
25 I Can't Leave
26 I Love You Still
27 Sitting Here Crying
28 Everything Turns Out for the Best
29 Blue Blue Day
Disc 2
1 Too Soon to Know
2 I Can't Stop Lovin' You
3 Oh Lonesome Me
4 Give Myself a Party
5 Look Who's Blue
6 Who Cares
7 A Stranger to Me
8 Lonesome Old House
9 I Couldn't Care Less
10 Don't Tell Me Your Troubles
11 Heartbreak Avenue
12 I'm Movin' On
13 Big Hearted Me
14 Just One Time
15 I May Never Get to Heaven
16 Far, Far Away
17 A Legend in My Time
18 Sweet Dreams
19 The Same Street
20 What About Me
21 The World Is Waiting for the Sunrise
22 Sea of Heartbreak
23 I Think It's Best (To Forget Me)
24 Lonesome Number One
25 Same Old Trouble
26 I Can Mend Your Broken Heart
27 I Let Her Get Lonely
28 So How Come (No One Loves Me)
29 Baby We're Really in Love


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn