The Essential Recordings

The Essential Recordings
Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 10 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-


- kjøp raskt og enkelt!


Kjøp med Vipps – varen leveres hjem til deg. Frakt på 39,- tilkommer.

Lagerstatus På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 10 virkedager
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2012
Forlag PRIMO
EAN 805520091374
Sjanger Country; Country
Disker 2
Fremført av (orkester, band, ensemble) Don Gibson

Om The Essential Recordings

Disc 1
1 Sweet Dreams
2 Why Am I So Lonely
3 Just One Time
4 Many Times I've Waited
5 Blue Blue Day
6 Give Myself a Party
7 Bug Hearted Me
8 Lonesome Number One
9 Sweet, Sweet Girl
10 Who Cares (For Me)
11 Look Who's Blue
12 I Can't Stop Loving You
13 If You Don't Know It
14 Take Me As I Am
15 A Stranger to Me
16 Blues in My Heart
17 Didn't Work Out, Did It?
18 You're the Only One for Me
19 Lonesome Old House
20 What a Fool I Was for You
Disc 2
1 Oh Lonesome Me
2 I'm Movin' On
3 Bad Bad Day
4 Sea of Heartbreak
5 Wait for the Light to Shine
6 I Couldn't Care Less
7 No Shoulder to Cry On
8 Don't Tell Me Your Troubles
9 I Ain't Gonna Waste My Time
10 It Has to Be
11 Walkin' in the Moonlight
12 Too Soon to Know
13 As Much
14 I Can't Leave
15 Do You Think
16 I Must Forget You
17 Midnight
18 Ice Cold Heart
19 I Wish It Had Been a Dream
20 Where No One Stands Alone


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn