Minna mangler et øvingslokale

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Minna mangler et øvingslokale er en romantisk (tragi)komedie om en kvinne som prøver å reise seg, og en satire over menneskers måte å kommunisere og bruke hverandre på. Møt Minna - komponist og ikke en dag over førti. Minna skriver papirsonater. Min…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Minna mangler et øvingslokale

  Minna mangler et øvingslokale er en romantisk (tragi)komedie om en kvinne som prøver å reise seg, og en satire over menneskers måte å kommunisere og bruke hverandre på. Møt Minna - komponist og ikke en dag over førti. Minna skriver papirsonater. Minna har vanskelig for å forklare folk meningen. Minna mangler et øvingslokale. Faktisk er det ganske mye Minna mangler. For eksempel et barn, en eksistensberettigelse, stemmen sin. Minna er forelsket i nettverksmennesket Lars, og Lars har vært glad i Minna. Men nå har Lars gjort det slutt.


  «Dette er musikk i en språkelskers ører.» «Dette er optimistens knuste hjerte versus pessimistens ironiske distanse, og hvem vinner? Den berikede leseren, så menn!» «Minna mangler et øvingslokale er den morsomste danske roman jeg har lest på lenge.» «Sarkastisk skarp og satirisk morsom.» «Hvor ofte kan vi med hånden på hjertet si om en bok at den skiller seg fra alt annet? Her har vi en - som er unik i både form og virkning på leseren.» «Nors tar for seg sentrale eksistensielle spørsmål med mye humor og stor menneskelighet ... Med et intimt og ufravikelig blikk undersøker hun isolasjonen som oppstår i en verden der alle er pålogget og innplugget.» «Dorthe Nors skriver kort og konsist, men likevel med enorm innlevelse.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2018
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202482275
  Sider
  95
  Originaltittel
  Minna mangler et øvelokale
  Related products
  20180322151729286
  Height
  212
  Width
  138
  Vekt
  200
  Oversatt av
  Rygg, Pernille

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.