Hand hygiene: guidelines for best practi

Hand hygiene: guidelines for best practi

Pris
2 049,-
E-Bok
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Skriv anmeldelse
Format E-Bok
Kopisperre Teknisk DRM
Filformat ePUB
Utgivelsesår 2011
Forlag The Stationery Office Ltd
Språk Engelsk
ISBN 9780117080942
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Engelsk
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen

Om Hand hygiene: guidelines for best practi

Ensure that your hand washing facilities and procedures are optimised. Hands are one of the major sources and routes for cross- contamination in the food industry. Reducing cross-contamination is key in the production of microbiologically safer, higher quality food. Hand hygiene policies and the facilities provided for hand hygiene in food handling environments vary greatly. This document reviews knowledge and practices relating to hand hygiene within the food and medical industries and uses this to propose best practice for hand hygiene within the food industry.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Dr Debra Smith

Anbefalt


Tips en venn