Fifty shadesfanget

Forfatter

Del 1 av serien

Kort om boken

Bokserien alle snakker om! Da litteraturstudenten Anastasia Steele skal intervjue den unge industrimagnaten Christian Grey, møter hun en mann som er vakker, intelligent og litt skremmende. Møtet går rett i vasken - tror hun. Men så dukker Grey uven…
249,-
Format/språk (9 forskjellige)
Format
Compact Disc
Fifty shades
Compact Disc
Bokmål
199,-
E-Bok
Fifty shades
E-Bok
Bokmål
99,-
Pocket
Fifty Shades of Grey
Pocket
Engelsk
169,-
Fifty shades
Pocket
Bokmål
179,-
Fifty shades of grey
Pocket
Bokmål
179,-
Fifty Shades of Grey
Pocket
Engelsk
169,-
Nedlastbar lydbok
Fifty shades
Nedlastbar lydbok
Bokmål
149,-
Digikort lydbok
Fifty shades
Digikort lydbok
Bokmål
199,-
Forklaring av formater

  Om Fifty shades

  Bokserien alle snakker om! Da litteraturstudenten Anastasia Steele skal intervjue den unge industrimagnaten Christian Grey, møter hun en mann som er vakker, intelligent og litt skremmende. Møtet går rett i vasken - tror hun. Men så dukker Grey uventet opp i butikken der Ana jobber deltid... Hun er uskylden selv, men innser med ett at hun vil ha denne mannen. Grey på sin side blir voldsomt tiltrukket av Anas kjølige skjønnhet, kvikke hode og uavhengige sjel. Han vil ha henne også, men bare om de følger hans spilleregler... Ana blir både sjokkert og spent da hun oppdager Greys spesielle erotiske smak, og hun nøler. For til tross for sin suksess - forretningsimperiet, den enorme formuen, familien som elsker ham - er Grey en mann som blir drevet av behovet for absolutt og total kontroll. Ana og Grey innleder snart et dristig forhold, basert på sin gjensidige fysiske tiltrekning. Da Ana oppdager Christian Greys hemmeligheter, leder det henne til å utforske sitt eget, mørke begjær. Bøkene om Ana og Grey er fullstendig vanedannende: Sterkt erotiske og svært underholdende - og samtidig så gripende at du ikke vil være i stand til å glemme dem. Noensinne. Fifty Shades of Grey-trilogien er historiens raskest selgende bøker. De er solgt i over 20 millioner eksemplarer i USA og 12 millioner i Storbritannia. Førsteboken, Fifty Shades Fanget, har toppet den britiske bestselgerlisten 15 uker på rad, og passerte i august Da Vinci-koden som tidenes mest solgte bok i øyriket. Bøkene topper også salgslistene, blant annet i Tyskland, Spania, Italia og Brasil.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Om forfatteren

  E.L. James

  E.l.  James

  E L James er tidligere TV-produsent og bor i London med familien sin.Hun er forfatter av triologien alle snakker om. (Foto: Michael Lionstar)

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2012
  Forlag
  Gyldendal
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788205429741
  Sider
  555
  Originaltittel
  Fifty shades of grey
  Sjanger
  Oversatt av
  Gundersen, Inge Ulrik
  Nummer
  1

  Anbefalt

  Anbefalt