55 eksotiske hoteller i Norge

55 eksotiske hoteller i Norge

Pris
398,-

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt i løpet av 2 uker

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt i løpet av 2 uker
Utgivelsesår 2016
Forlag Praktbokforlaget
Språk Bokmål
EAN 9788269061109
Sider 344
Sted Norge
Se flere detaljer  

Om 55 eksotiske hoteller i Norge

Eksotiske, spennende og annerledes. I denne boken vil du finne 55 hotellperler over hele Norge, steder som alle har sitt spesielle særpreg. For de aller fleste av oss er det blitt slik at hotellet er halve reisemålet, vi ønsker ikke lenger å bo på sterile og upersonlige hotellrom der alt er så standardisert at vi knapt vet hvor vi er. En ferie dreier seg ikke bare om komfort og antall fjernsynskanaler på rommet, men om å oppleve steder med sjarm og sjel. Et hotellopphold skal være et frikvarter fra hverdagen, et sted hvor vi kan trives og senke skuldrene. De overnattingsstedene vi presenterer i denne boken har alle noe spesielt å by på, det kan være spennende historie, et kreativt konsept, en vakker utsikt, en storslått natur, en særpreget design eller kulinariske gleder utenom det vanlige. Hotellene kan fortelle historier om kongelige gjester, kulturpersonligheter, pilegrimer og spøkelser. De forteller om ildsjeler og entusiaster som har gjort hotellene til sitt livsverk, restaurert og gjenskapt originalt interiør og stemning. Og som med stor gjestfrihet ønsker å gi gjestene et minne for livet.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn