Carefreeom Chelsea - fotballklubben, fansen og bydelen

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Boka «Carefree» handler om Chelsea - fotballklubben, fansen og bydelen. Chelsea er et av verdens beste fotballag, og preger i dag sterkt det moderne mediebilde innen fotballen over hele verden. Slik som Dorian Gray hovedpersonen i romanen «Bilde av …

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Carefree

  Boka «Carefree» handler om Chelsea - fotballklubben, fansen og bydelen. Chelsea er et av verdens beste fotballag, og preger i dag sterkt det moderne mediebilde innen fotballen over hele verden. Slik som Dorian Gray hovedpersonen i romanen «Bilde av Dorian Gray» av Oscar Wilde (bydelen Chelsea sin berømte forfatter), er fotballklubben Chelsea også arrogant, praktfull, prangende og kontroversiell. Rike eiere, vestkant imagen og West End imagen fra «verdensmetropolen» London, har ført til at klubben alltid har hatt en hovedrolle på «fotballivets scene» med høy kjendisfaktor for alle spillerne på laget. Chelsea har derfor tradisjon for artisteri i verdensklasse. Dagens flotte ballkunstnere belgiske Eden Hazard, spanske Juan Mata og brasilianske Oscar føyer seg inn i en rekke av slike spillere som har spilt for Chelsea opp gjennom tidene. Historien om fotballklubben Chelsea er en slags motsatt fortelling til eventyret om Espen Askeladd. Noen svært rike forretningsfolk stiftet klubben i 1905 fordi de ikke kunne finne leietakere til friidrettsanlegget sitt Stamford Bridge. De kjøpte deretter plass til klubben i ligasystemet til store protester fra de etablerte klubbene. Historien, fansen, sang- og pubkulturen til Chelsea er derfor et slags følelsenes og livsgledens opprør mot «fornuften», og mot den uutholdelige lettheten i den etablerte medieretorikken. Som det synges under kampene på Stamford Bridge: «Cause we are the Chelsea, And we are the best, We are the Chelsea so fuck all the rest». Sagt om Carefree: .Eirik Havdahl, FOR en bok du har skrevet. Smil, latter og tårer om hverandre. STRÅLENDE:-).. .Den tar deg gjennom Chelsea sin historie på en så billedlig måte at du får følelsen å være deltager.. .Fotballelsker og glad i supporterlivet? Anbefaler denne, ført i pennen av Eirik Havdahl. Hilsen Unitedfan:).. .Finn frem et glass med noe godt i og kos deg. Mye moro i den boka". .Kjøp boken carefree her på denne linken! Den beste boka om fotball som er skrevet!!". .Eirik Havdahl sin bok, Carefree var så bra at jeg brukte bare 4 dager på å lese den! Har lest den flere ganger!". Flott kritikk i fotballmagasinet Josimar. Du kan lese mer om boka i Ossie`s Corner ( www.eirikhavdahl. com). Høsten 2018 var Carefree utsolgt. Nå er boka her som E-bok.


  "Det er 240 sider med kjærlighet. Josimar" "Og så rett etter du passerer hjemmet for krigsveteraner på venstre side, åpner den seg: Stamford Bridge. Du er hjemme igjen. Den følelsen er ikke noe bedre eller mer unik enn den Norwich-fans måtte få av å se Carrow Road. Men den er vår, og den er perfekt formidlet av Eirik Havdahl i Carefree. Josimar"

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  E-Bok
  Kopisperre
  Vannmerket (SDRM)
  Filformat
  EPUB
  Utgivelsesår
  2013
  Forlag
  Eirik Havdahl
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788230326046
  Sider
  244
  Sted
  Emne

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.