På innsiden

På innsiden

historien om mitt politiliv

dokumentar

Pris
399,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Kundevurdering
(1)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2015
Medforfatter Øijord, Thomas Winje
Forlag Kagge
Språk Bokmål
ISBN 9788248913283
Sider 280
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Bokmål
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Pocket Bokmål

Om På innsiden

Eirik Jensen var i en årrekke en av politiets mest betrodde medarbeidere. Han var utradisjonell og frittalende, og i løpet av sine over tretti år i tjenesten tilegnet han seg betydelig kunnskap om hva som må gjøres for å forebygge kriminalitet. I På innsiden inviteres leseren inn i politiets arbeid. Jensen har gått i bresjen for den såkalte dialogmodellen, der man foregriper kriminalitet ved å snakke med motparten. Han har gått i dialog med blant annet A-gjengen, B-gjengen, Young Guns, Hells Angels og Bandidos. Tanken er å behandle folk som mennesker, ikke som kriminelle. Så lenge de ikke trår over grensene som loven setter. Slik etablerte han et enormt kontaktnett. Kollegaer omtalte ham som en som var på jobb 24 timer i døgnet. Så smalt det.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

olav jenssveen
30. mars 2015

Medrivende og lettlest

Nå er boka lest ferdig. Lettlest og gir et innblikk i en "parallell verden" beskrevet fra første halvdel av åtti-tallet og fram til de siste årene. Flere av de større hendelsene husker man fra samtidige nyhetsoppslag og i boken settes disse inn i en sammenheng og med beskrivelser av miljøet rundt. Spennende og interessant lesning. Skyld eller ikke skyld i forhold det forfatteren er anklaget for er det godt at det er domstolene som skal avgjøre.Rapporter om upassende innhold

Mer fra Eirik Jensen

Anbefalt


Tips en venn