Miss independent

Miss independent

alt om suksessfull blogging, selvtillit, skjønnhet & velvære

Pris
299,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Kundevurdering
(2)
ARKs anbefaling
(3)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Forlag Pantagruel
Språk Bokmål
ISBN 9788279007890
Sider 275
Emne Blogger; Bloggere; Personlig utseende; Selvutvikling

Om Miss independent

Hun er feminin. Hun er selvsikker. Hun er en livsnyter. Hun er sin egen sjef. Hun er en businesswoman. Hun trives i sitt eget selskap. Hun elsker små hverdagsgleder. Hun kjøpte Porsche som 21-åring. Hun er en av Norges største bloggere. Hun er Eirín ...

Eirín skriver til alle som ønsker å la seg inspirere, om blogging og karriere, mote og skjønnhet, om livsstil og velvære. Men også om det å bli sjef i eget liv , stå på egne ben og våge å vær e annerledes! Hun deler personlige erfaringer som har preget henne, og gjort henne sterkere. Denne boken viser deg veien til en suksessfull blogg, til en ny livsstil og generell velvære.

Boken inneholder fantastiske råd og tips for naturlig skjønnhet, hva garderoben bør inneholde, mote, interiør, helse & kosthold, livsstil og inspirasjon! Men også tips utenom det vanlige, som «10 ting å gjøre på en søndag», eller «Slik takler du bruddet».

Om du interesserer deg for blogging, er karrierefokusert eller rett og slett bare er litt nysgjerrig på hvordan denne «businessen» fungerer, så er dette boken for deg! Et must have for alle som vil inspireres til å stå på egne ben, drive en suksessfull blogg eller bare få en bedre hverdag.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Rebekka Lind Knoph
24. mai 2018

Kjempe bra!

Jeg elsket boken fra første side, boka er som bloggen, lekker å se på med korte "innlegg". Boka har mye preg av at hun er blogger, og inneholder en del tidligere blogginlegg, men også mange nye. Klarte ikke legge boka fra meg, og historien om faren var rørende. Må leses!


Ord som beskriver produktet:

God,Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innhold

Anbefalt


Tips en venn