Er du redd meg?

Er du redd meg?

Pris
149,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Forlag Commentum forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788282334075
Sjanger Godnatthistorier
Illustrert av Olsen, Lena

Om Er du redd meg?

En søt liten godnattbok for alle barn. Lille Ida ligger i sengen sin og skal sove. Hverken den skumle ulven eller den farlige dragen klarer skremme henne. Men hvordan går det når monsteret under sengen og den store bjørnen kommer til slutt? Eivind Herredsvela (f. 1974) er bosatt i Klepp kommune utenfor Stavanger. Han er utdannet førskolelærer og har jobbet med barn siden 1998. Eier og driver i dag Soma Gård naturbarnehage, som han startet i 2001. Han har tidligere gitt ut Grisene som ønsket seg et barn (2013) og Grisene og den sultne grisungen (2014). Tittel: Er du redd meg? Forfatter: Eivind Herredsvela ISBN: 9788282334075 Format: 15x15 Innbundet


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn