Hopp til hovedinnholdet

Den politiserte maten

  • Pocket

  • 2003

  • Norsk, Nynorsk

  • Norsk, Bokmål

I denne boka, som har 11 bidrag fra forskere ved Norsk senter for bygdeforskning og Statens institutt for forbruksforskning (SIFO), utdypes noen av de "nye" matproblemstillingene ved hjelp av teorier og tilnærmingsmåter fra den internasjonale fagdebatten. Bidragene legger vekt på å se verdikjeden i sammenheng fra jord til bord. De forholder seg til internasjonale bidrag om risikosamfunnet, bidrag i tilknytning til økonomisk og kulturell globalisering og en ny og mer symmetrisk forståelse av forholdet mellom samfunn og natur. Formålet med boken har vært å lage en samfunnsvitenskapelig analyse av det norske matsystemet. Boken vil ha interesse for aktørene i dette systemet, myndigheter og politikere samt journalister, studenter og forskere.

Tilgjengelig i 2 butikker

På nettlager (sendes normalt innen 1-2 virkedager)

  • Bytt i alle våre butikker
  • Klikk og hent

Oppdag mer

Lignende bøker

Utvalgte bøker

Recently viewed