Omstilling og nedbemanning

Omstilling og nedbemanning

Pris
649,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2011
Forlag Universitetsforl.
Språk Bokmål
ISBN 9788215015279
Sider 520
Emne Arbeidsliv; Arbeidsrett; Bedriftsorganisasjon

Andre formater / språk

Innbundet Bokmål

Om Omstilling og nedbemanning

Boka tar sikte på å gi anvisning på effektive og konfliktdempende omstillingsprosesser. I den forbindelse behandles blant annet fleksibel bruk av egne ansatte, bruk av arbeidskraft på annen måte enn ved ansettelse, outsourcing, virksomhetsoverdragelse, permittering, fremgangsmåten og vilkårene for nedbemanning, pensjon, trygd, og sluttpakker og skatt. Boka gir i tillegg til en fremstilling av gjeldende rett, råd om de mange valg som må tas ved slike prosesser. Boka retter seg først og fremst til jurister, men henvender seg også til de øvrige aktørene i omstillings- og nedbemanningsprosesser. Har litteraturliste, lov-, doms- og stikkordregister.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Eli Aasheim; Camilla Schøyen Breibøl; Jan Fougner; Marit B. Frogner; Trond Erik Solheim; Tron Sundet; Johan Øydegard

Anbefalt


Tips en venn