Fagetikk i psykologisk arbeid

Fagetikk i psykologisk arbeid

Pris
439,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Pocket
Utgivelsesår 2002
Forlag Høyskoleforl.
Språk Bokmål
ISBN 9788276344103
Sider 272
Emne Psykologi; Yrkesetikk

Andre formater / språk

Pocket Bokmål

Om Fagetikk i psykologisk arbeid

Denne boken er til hjelp for opplæring og trening i fagetiske overveielser, og særlig til støtte ved utfordringer i den daglige utøvende praksis. Den er for psykologer og psykologstudenter, men også for andre yrkesgrupper som arbeider med psykologiske spørsmål. Her kan samarbeidspartnere og brukere av psykologiske tjenester hente verdifull informasjon om etiske forpliktelser, kompetanse og begrensinger. De nordiske psykologforeningene har fra 1987 samarbeidet om felles ?Etiske prinsipper for nordiske psykologer", og disse prinsippene er nå revidert på grunnlag av en felles europeisk forståelse av psykologers utfordringer og plikter. Haldor Øvreeide har deltatt i arbeidet med å utarbeide en felles europeisk plattform for fagetikk. ?Fagetikk i psykolgisk arbeid" bygger på og kommenterer ?Etiske prinsipper for nordiske psykologer". Den er rikt forsynt med eksempler på dilemmaer og utfordringer. Psykolog dr.phil. Elisabeth Backe-Hansen bidrar i boken med et eget kapittel om fagetikk og psykologisk forskning.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn