På vei

På vei

lærer-CD-er

norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere

Pris
1 405,-
Compact Disc

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Kun tilgjengelig for klikk & hent

Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2004
Forlag Cappelen
Språk Bokmål
ISBN 9788202240301
Spilletid 380min.

Andre formater / språk

Compact Disc Bokmål
Compact Disc Bokmål

Om På vei

På vei - mer rikholdig og brukervennlig i ny utgave Endringene bygger på ønsker og kommentarer fra lærere over hele landet. Den nye utgaven vil være lettere å bruke både for kursdeltakere og lærere. Læreverket dekker målene i læreplanen for Spor 2 og 3, nivå 1 og 2. Progresjonen er bedre tilpasset målgruppen Nye ord og uttrykk blir gradvis innført Muntlig bruk av språket vektlegges Flere oppgaver og bedre differensieringsmuligheter Aktuell samfunnskunnskap Nye og bedre tekster og illustrasjoner med tema hentet fra dagligliv, skole og arbeid På vei består av: Tekstbok Arbeidsbok med elev-CD der tekstene fra boka er lest inn Ordlister til 18 språk Gratis nettsted med aktiviteter og varierte oppgaver til hvert kapittel Lærer-CD-er (6 stk.) med uttale-, struktur- og lytteøvelser og ekstra innlesinger med variert dialektbakgrunn Lærerens bok med ekstra oppgaver, undervisningsopplegg, forslag til prøver m.m.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn