Blodets galskap

Blodets galskap

fantasyroman

Pris
150,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt i løpet av 2 uker

Fri frakt på kjøp over 249,-
Kundevurdering
(2)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt i løpet av 2 uker
Format Innbundet
Utgivelsesår 2015
Forlag Fair forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788282970198
Serie Nattjegerne
Nummer 1

Om Blodets galskap

Kan fantasy være høyverdig skjønnlitteratur? Når du har lest "Blodets galskap", vil du si et rungende ja. Boken er så velskrevet, så annerledes og så spennende at det er vanskelig å legge den fra seg før siste ord er lest. Historien tar oss 1000 år tilbake i tid, men ligner ikke på andre fantasy-romaner fra denne tidsepoken. Kamptrellen Eskil vinner uventet sin frihet på én betingelse. Han må dra til den avsidesliggende øya Gaptul slik at han ikke får anledning til å hevne seg på storjarlen som har holdt ham fanget og som har tjent store penger på Eskils ferdigheter med sverdet. Etter en dramatisk overfart fra fastlandet bestemmer Eskil seg for å ta snarveien over fjellet for å komme raskere til sitt endelige bestemelsessted. Her treffer han Nattjegerne fra et isolert samfunn hvor innbyggerne har utviklet seg helt annerledes enn vanlige mennesker. Fra å være kanskje Nordens mest fryktede kamptrell innser han at hans enorme krefter kommer til kort.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
1
4
0
3
1
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Tina Johansen
24. oktober 2015

Passer kanskje best for ungdom

Boka er veldig lettlest og har et fint driv. Jeg synes nok den passer best for ungdom. Synes dialogen i boka blir ødelagt av en del banning. Det som "ødela" boka litt for min del, var forventningene smakebiten bak på boka gav. Den gav meg forventninger om en annen type handling. Når det er sagt, så synes jeg boka slutter spennende, og man lurer på hva som kommer i fortsettelsen.Rapporter om upassende innhold

Mer fra Elisabeth Øvreberg

Anbefalt


Tips en venn