Nylig sett
Nytt i ønskelisten
I handlekurven
Ingen nylig sett
Konservering

Konservering

industriell næringsmiddelproduksjon

VK1

Nettpris
168,-
Veil. pris 210,- Spar 42,-
Pocket

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Pocket
Utgivelsesår 2002
Forlag Yrkeslitteratur
Språk Nynorsk
ISBN 9788258403958
Sider 108

Om Konservering

Boka gir en innføring i hvordan matvarene forandrer seg ved lagring, og hvordan vi kan gjøre dem mer holdbare. Disse konserveringsmetodene er behandlet: Kjøling, frysing, tørking, salting, røyking, varmekonservering, kjemisk konservering, fermentering og strålekonservering. Det er øvingsoppgaver til alle kapitlene. Har litteraturliste og register.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet.

Tips en venn