Cortadito

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

AN EXILE AND THE FLAVORS OF HIS NATIVE LANDIn the sprawling Cortadito, Enrique Fernandez explores Cuban cuisine through memories of growing up on the pre-revolutionary island. In his sensual journey through the origin and evolution of staples of Cu…

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Cortadito

    AN EXILE AND THE FLAVORS OF HIS NATIVE LANDIn the sprawling Cortadito, Enrique Fernandez explores Cuban cuisine through memories of growing up on the pre-revolutionary island. In his sensual journey through the origin and evolution of staples of Cuban food, Fernandez wonders what shapes flavor: is it the soil or the community-whether at home or abroad? As an exile, he affirms, "I will continue to sample the crumbs that fall from [Cuba's] table and be thankful and resentful at the same time."

    Detaljer

    Format
    E-Bok
    Kopisperre
    Teknisk DRM
    Filformat
    ePUB
    Utgivelsesår
    2018
    Forlag
    Mango Media
    Språk
    Engelsk
    ISBN
    9781633539495

    Anbefalt

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.