Løvekvinnenroman

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (6 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

En storslagen fortelling om å være annerledes og alene. I den samme natt som moren dør, blir Eva Arctander født. Eva er en sjeldenhet, som skremmer og fascinerer. Ingen på stedet har sett eller hørt om noe lignede før. Hennes far, stasjonsmesteren, …

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Løvekvinnen

  En storslagen fortelling om å være annerledes og alene. I den samme natt som moren dør, blir Eva Arctander født. Eva er en sjeldenhet, som skremmer og fascinerer. Ingen på stedet har sett eller hørt om noe lignede før. Hennes far, stasjonsmesteren, er flink til å holde ting skjult,ikke bare sine egne følelser, men også sitt eget barn. Men Eva, som lever bak en maske av fullstendig annerledeshet, blir etterhvert også en mester i å skjule ting, såvel overfor andre som for seg selv. Løvekvinnen er en stor og fabulerende roman om ensomhet, oppvekst og om tilblivelsen av en unik og sterk personlighet.


  «Løvekvinnen vil få mange fornøyde lesere. Det fortjener den. Uten Fosnes Hansens egenartede, herlige utidsmessige stemme ville norsk samtidslitteratur vært fattigere.» «[...] se frem til en altoppslukende og deilig leseropplevelse.» «Et mesterverk av en roman.» «[...] en bemerkelsesverdig, stilren prosa. [...] Strålende og rystende ironisk, ført i pennen av en bitende fabulist. » «Språklig og fortellerteknisk fungerer romanen ypperlig. Det litt gammelmodige i språkbruk og ordvalg kler stoffet som hånd i hanske, og den vekslende synsvinkel mellom kjølig beretning og det personlige jeg-ståstedet gjør denne merkelige livshistorien til stor lesning. Underholdende, betagende og med dypt perspektiv.» «I det hele tatt er Løvekvinnen en flott påminnelse om hvorfor man en gang begynte å lese bøker - og siden aldri holdt opp med det.» «Det må antakelig en forfatter av Fosnes Hansen format til å skrive noe så gripende og levende om noe så annerledes som en ung pike med pels.» «Vi vet bare at Erik Fosnes Hansen med denne aparte historien om en løvekvinne igjen har bevist at han er blant våre aller fremste forfattere.» «I en fortelling om overgrep, ensomhet og indre skjønnhet. Temaer som utover i boka gjør dypt innrykk.» «[...] en oppvisning i vakker stil? en mektig, litterær fabel.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2006
  Forlag
  Cappelen
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202241353
  Sider
  418
  Høyde
  212
  Bredde
  142
  Vekt
  572

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.