På tur i Rauland og Rjukan

På tur i Rauland og Rjukan

Nettpris
262,-
Butikkpris 299,- Spar 37,-
Pocket
LAVEST PRIS! - ingen er billigere på nyheter.
Gjelder både KLIKK&HENT og NETTBESTILLING.

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt i løpet av 2 uker

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt i løpet av 2 uker
Format Pocket
Utgivelsesår 2018
Forlag E-forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788293057345
Sider 224
Sted Telemark
Se flere detaljer  

Om På tur i Rauland og Rjukan

Rauland og Rjukan representerer et spennende tverrsnitt av Vest-Telemark. Rauland preges av et forholdsvis flatt og åpent landskap mens Rjukan har brattere og mer lukket terreng. Over det hele troner Gaustatoppen som et mektig landemerke. Til sammen har dette området et stort spenn i tilbud og aktiviteter. Det er kanskje slik at den som liker best å kjøre slalåm trekker til Gaustablikk mens den som foretrekker langrenn holder en knapp på Rauland. Begge stedene har gode vintertilbud, det vet vi jo, og de blir beskrevet i denne boka. Men hvor aktiv er du til å bruke turskoene i fjellheimen om sommeren? Har du i det hele tatt badet i et fjellvann? På en god sommer blir det varmt i vannet, selv for en som foretrekker 20 grader pluss. Denne boken har som mål å få deg til å prøve ut nye steder. Perlene i turområdet henger på rekke og rad, det er bare å komme seg ut å prøve dem. «Alle» har vært på Gaustatoppen, men Vehuskjerringi har andre kvaliteter som er vel så gode. En sykkeltur til Kalhovd er en opplevelse for livet, det samme er en kanotur på innsjøene ved Selstali. Flere steder kan vi gå i sporene etter hardtarbeidende sherpaer. De har steinlagt og drenert slik tradisjonen er i Nepal. Vi går også i sporene etter tungtvannsaksjonen. Om ikke dette er nok, kan du invitere venner til kvelds med mat og musikk på Dansarstein. Turmulighetene er mange, og vi er heldige som lever i et land som er så rikt på muligheter og opplevelser. Naturen ligger der og er tilgjengelig 365 dager i året. Bruk den! Hver dag gir en ny opplevelse, og det er helse i hver meter du går. Den første meteren er viktigst. God tur!


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Erlend Larsen

Anbefalt


Tips en venn