Gud sett nedenfra

Gud sett nedenfra

en reise fra Brasil til Stavanger

Pris
349,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

50%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

På denne varen får du 50% i rabatt ved å bruke Klikk&Hent hos din nærmeste butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Pocket
Utgivelsesår 2016
Forlag Hertervig forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788282161640

Andre formater / språk

Innbundet Bokmål

Om Gud sett nedenfra

Før spurte vi om vi kunne snakke om Gud etter Auschwitz. Nå må vi spørre om vi kan snakke om Gud etter Aleppo. Møtet med de fattigste i slummen i Brasil formet Erling J. Pettersens bilde av Gud. Hva skjer når den utstøtte ser Gud, når det hellige møter det marginaliserte, når Gud ses nedenfra? Som teolog ble Pettersen avgjørende preget av den såkalte frigjøringsteologien i Latin- Amerika. I Gud sett nedenfra formidler han møter med mennesker som har kjempet for urfolks rettigheter i Canada og Amazonas, og setter dette i kontrast til norsk oljerikdom og selvgodhet. Han deler erfaringer fra sitt engasjement i den helt nødvendige religionsdialogen og gir nærbilder av et bispedømme i en brytningstid for kirken. Boken tar opp tema som angår oss alle uavhengig av tros- og livssyn. Det handler om å se de små i samfunnet og om grunnleggende menneskelige verdier. Det handler om kirkens rom som et sted for undring, tvil og tro. Om jeg skulle våge å ha et håp for denne tekstsamlingen, er det at noen skal få mot til å leve, midt i en verden preget av uro og kamp for å overleve - også for de mange som kommer til våre lokalsamfunn. fra forordet


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn