Nylig sett
Nytt i ønskelisten
I handlekurven
Ingen nylig sett
Ny norsk mat

Ny norsk mat

Pris
499,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 1-2 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 1-2 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Press
Språk Bokmål
ISBN 9788232801565
Sider 429
Sted Norge
Se flere detaljer  

Om Ny norsk mat

Ny norsk mat er en kokebok vi ikke har sett maken til: Aldri før har leseren kommet så tett på prosessen bak den beste maten. I sin aller første kokebok tar Even Ramsvik oss med inn på kjøkkenet for å lære bort hemmelighetene sine. Even går i dybden i hver enkelt rett, viser i detalj hvilke elementer de består av, hvordan vi lager dem og lar leseren følge hele prosessen, fra skissestadiet via tilberedningen til anretningen på tallerkenen. Resultatet er et unikt og lærerikt møte med matlaging i toppklassen - som å få et helt personlig matkurs med en moderne mester på kjøkkenet. Som kokk er Even kjent for sin matglede, kreativitet og nysgjerrige utforsking av det norske kjøkkenet. I Ny norsk mat står norske matlagingstradisjoner igjen i sentrum: I boka viser Even Ramsvik oss hvordan klassiske norske råvarer som krabbe eller kolje, reinsdyr eller rype, rødbet eller purre kan nyskapes på tallerkenen, i et møte mellom eldgamle matkunnskaper og kompromissløs, moderne kokekunst. Underveis lærer leseren om matlagingstradisjoner og tilberedningsteknikker, om råvarebehandling og konservering,om matfilosofi og matglede. Ny norsk mat er en kokebok som kommer til å bli stående som en klassiker i norsk matlitteratur.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet.

Anbefalt


Tips en venn