Nattafortellinger for rebelske jenter

Nattafortellinger for rebelske jenter

100 fortellinger om ekstraordinære kvinner

Veil. pris
349,-
Pris
305,-
Spar
44,-
Innbundet
KLIKK&HENT i butikk

Finn en ARK-butikk nær deg

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

eller
Få levert rett hjem

HalfStockIcon Forventes 13.10.2017

Kundevurdering
(3)

Lagerstatus HalfStockIcon Forventes 13.10.2017
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202552381
Sider 212
  Se flere detaljer

Andre formater / språk

Innbundet
Engelsk

100 fortellinger om 100 ekstraordinære jenter og kvinner som har bidratt til å gjøre verden til et bedre sted. Hva om prinsessa ikke ville gifte seg med prinsen, men heller hadde lyst til å bli astronaut? Nattafortellinger for rebelske jenter er en annerledes nattabok med sanne historier for heltinner som ikke trenger å bli reddet fra noe som helst. Bli kjent med Kleopatra, Astrid Lindgren, Coco Chanel, Malala, Michelle Obama og mange flere enestående kvinner med ekstraordinære liv. Boka er vakkert illustrert med store, forskjelligartede portretter av de omtalte kvinnene. Flere av vår tids mest talentfulle kvinnelige kunstnere står bak portrettene.


Tips en vennskriv anmeldelse
(5/5)
3   vurderinger
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Randi - Ark Bekkestua Senter
20. mai 2017

Anbefales �✨

"Nattafortellinger for rebelske jenter" funker like fint for gutter, selv midt på dagen, og er full av korte men informative fortellinger om sterke kvinneskikkelser gjennom historien. Boken passer like godt til barn fra 8-års alderen som til tenåringen ��� Min ikke alltid like leseglade sønn på snart 9 år, slukte boken med store øyne og stadige utbrudd av typen "Wow!!" og "Mamma! Dette må du bare høre!!". Anbefales �✨


Ord som beskriver produktet:

God,Spennende,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Sara, Ark Strømsø
4. april 2017

Gavetips!

Jeg skulle ønske jeg hadde denne boka da jeg var liten! Boka inneholder mange kjente damer, men også noen ikke fult så kjente, og det er nettopp derfor den er så viktig! Dette er damer med historier alle burde kjenne til.


Ord som beskriver produktet:

Spennende,Umulig å legge bort


Rapporter om upassende innehold

Stine Marie, ARK Strømsø
7. mars 2017

Lenge leve rebelske jenter!

100 fortellinger om helt fantastiske damer som har trosset fordommer og stått på sitt gjennom tidene! Passer perfekt for de som er glad i spennende fortellinger, og som digger GIRLPOWER! Anbefales fra 10 år og oppover.


Ord som beskriver produktet:

Anbefaler


Rapporter om upassende innehold