I Remember You

I Remember You
129,- 129,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2017
EAN 604988097528
Sjanger Country; Country
Disker 1
Fremført av (orkester, band, ensemble) Frank Ifield

Om I Remember You

1 Gypsy Heart
2 Maybe I'll Cry Over You
3 Gold Digger Blues
4 You Better Not Do That
5 Yerranderie
6 Kaw-liga
7 Put Me in Your Pocket
8 I've Got a Feeling
9 Guardian Angel
10 These Hands
11 True
12 Chip Off the Old Block
13 Will I Ever
14 Since You Went Away
15 Lucky Devil
16 Nobody Else But You
17 Happy Go Lucky Me
18 Unchained Melody
19 Gotta Get a Date
20 No Love Tonight
21 That's the Way It Goes
22 Hoebe Snow
23 Life's a Holiday
24 Tobacco Road
25 Your Time Will Come
26 That's the Way It Is
27 Alone Too Long
28 Bigger Than You Or Me
29 I Remember You
30 I Listen to My Heart
31 Lovesick Blues
32 She Taught Me How to Yodel
33 I Remember You (German Version)
34 So Leicht Lernt Man Das Jodeln


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn