99,- 99,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2016
EAN 5019322700012
Sjanger Easy Listening; Vocal - Male
Disker 3
Fremført av (orkester, band, ensemble) Frank Sinatra

Om Centennial

Disc 1
1 I've Got You Under My Skin
2 Come Fly With Me
3 Night and Day
4 I Get a Kick Out of You
5 You Make Me Feel So Young
6 (Love Is) the Tender Trap
7 Three Coins in the Fountain
8 The Lady Is a Tramp
9 I've Got a Crush On You
10 Young at Heart
11 Love and Marriage
12 Witchcraft
13 Almost Like Being in Love
14 All the Way
15 High Hopes
16 On the Sunny Side of the Street
17 Nice 'N' Easy
18 That Old Black Magic
19 Fools Rush In (Where Angels Fear to Tread)
20 Come Rain Or Come Shine
21 Someone to Watch Over Me
22 Chicago
23 They Can't Take That Away from Me
24 Let's Fall in Love
Disc 2
1 Sentimental Journey
2 Only the Lonely
3 In the Wee Small Hours of the Morning
4 These Foolish Things (Remind Me of You)
5 My Funny Valentine
6 Willow Weep for Me
7 Mood Indigo
8 I'll Be Seeing You
9 What's New?
10 Stormy Weather
11 I Get Along Without You Very Well
12 What Is This Thing Called Love
13 September in the Rain
14 When Your Lover Has Gone
15 A Cottage for Sale
16 Blues in the Night
17 I Cover the Waterfront
18 Autumn Leaves
19 When No One Cares
20 You Do Something to Me
21 One for My Baby (And One More for the Road)
Disc 3
1 From Here to Eternity
2 I Love Paris
3 All Or Nothing at All
4 Pennies from Heaven
5 Everybody Loves Somebody
6 I Won't Dance
7 A Fine Romance
8 Let's Face the Music and Dance
9 April in Paris
10 It Happened in Monterey
11 Anything Goes
12 Hello Young Lovers
13 Old Devil Moon
14 Moonlight in Vermont
15 How About You?
16 Get Happy
17 Nice Work If You Can Get It
18 You'd Be So Nice to Come Home To
19 Some Enchanted Evening
20 People Will Say We're in Love
21 From the Bottom of My Heart
22 September Song
23 As Time Goes By


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn