Walking With Frankie

Walking With Frankie
129,- 129,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2016
EAN 604988306620
Sjanger Blues; Regional Blues
Disker 1
Fremført av (orkester, band, ensemble) Frankie Lee Sims

Om Walking With Frankie

1 Cross Country Blues
2 Home Again Blues
3 Don't Forget Me Baby
4 Single Man Blues
5 Lucy Mae Blues
6 Don't Take It Out On Me
7 I'm Long, Long Gone
8 Yeh, Baby!
9 Rhumba My Boogie
10 I'll Get Along Somehow
11 Misery Blues
12 What Will Lucy Do?
13 Hey Little Girl
14 Walking With Frankie
15 My Talk Didn't Do Any Good
16 I Warned You Baby
17 She Likes to Boogie Real Low
18 Well Goodbye Baby
19 Married Woman
20 Wine and Gin Bounce
21 Boogie Cross the Country
22 Jelly Roll Baker
23 I'm So Glad
24 Ragged and Dirty
25 No Good Woman
26 Walking Boogie
27 Cryin' Won't Help You
28 Hawk Shuffle
29 How Long


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn