I Hear Music

I Hear Music
129,- 129,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2009
Forlag FLARE
EAN 5031344002929
Sjanger Easy Listening; Easy Listening
Disker 1
Fremført av (orkester, band, ensemble) Fred Waring and His Pennsylvanians

Om I Hear Music

1 I Hear Music
2 Dry Bones
3 In the Still of the Night
4 Ol' Man River
5 Hit the Road to Dreamland
6 Smoke Gets in Your Eyes
7 Give Me Your Tired, Your Poor
8 Cigarette, Sweet Music and You
9 The Whiffenpoof Song
10 Hora Staccato
11 Lolly Too Dum Dey
12 Sometimes I Feel Like a Motherless Child
13 You'll Never Walk Alone
14 Battle Hymn of the Republic
15 Sleep
16 Autumn Leaves
17 If I Had My Way
18 The Inch Worm
19 Dear Hearts and Gentle People
20 Anywhere I Wander
21 Tennessee Waltz
22 Greensleeves
23 Funiculi Funicula
24 Drink to Me Only With Thine Eyes
25 The Unconstant Lover
26 Comin' Thro' the Rye
27 All Through the Night


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn