What Are You Doing to Me

What Are You Doing to Me

Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

Kan ikke leveres før julaften

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Kan ikke leveres før julaften
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2017
Forlag KENT
EAN 29667081528
Sjanger R&B/Soul; Soul/R&B
Disker 1
Fremført av (orkester, band, ensemble) Freddie North

Om What Are You Doing to Me

1 Got to Go See If I Can Get Mommy (To Come Back Home)
2 Love to Hate
3 Rainy Night in Georgia
4 Thank That Woman
5 I Loved Another Woman
6 From the Blind Side
7 Sun Comes Up
8 Oh Lord What Are You Doing to Me
9 I Have a Dream
10 Don't Make Me Look So Bad
11 (I've Got To) Hold Back
12 Running Back to You
13 Just Another Guy
14 Long Hard Road
15 Follow the Lamb
16 You're Killing Me Slowly But Surely
17 Lovin' On Back Streets
18 Taking Her Love Ain't Gonna Be Easy
19 'Til I Get It Right
20 Remember What I Told You to Forget
21 That's How Much You Mean to Me
22 My Whole World Ended (The Moment You Left Me)
23 Cuss the Wind


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn