Merseybeat: Original Album Series

Merseybeat: Original Album Series

Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

Kan ikke leveres før julaften

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Kan ikke leveres før julaften
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2014
Forlag RHINO
EAN 825646289011
Sjanger Rock; Rock/Pop
Disker 5
Fremført av (orkester, band, ensemble) Billy J. Kramer and The Dakotas; Gerry and The Pacemakers; The Fourmost; The Swinging Blue Jeans

Om Merseybeat: Original Album Series

Disc 1
1 A Shot of Rhythm and Blues
2 Jambalaya (On the Bayou)
3 Where Have You Been?
4 Here's Hoping
5 Pretend
6 Maybellene
7 You'll Never Walk Alone
8 The Wrong Yoyo
9 You're the Reason
10 Chills
11 You Can't Fool Me
12 Don't You Ever
13 Summertime
14 Slow Down
Disc 2
1 It's Gonna Be All Right
2 Why Oh Why
3 Fall in Love
4 Think About Love
5 I Love You Too
6 All Quiet On the Mersey Front
7 This Thing Called Love
8 Baby You're So Good to Me
9 I'll Wait for You
10 She's the Only Girl for Me
11 Is It Love
12 Ferry Cross the Mersey
Disc 3
1 Ol' Man Mose
2 Save the Last Dance for Me
3 That's the Way It Goes
4 Around and Around
5 It's All Over Now
6 Long Tall Sally
7 Lawdy Miss Clawdy
8 Some Sweet Day
9 It's So Right
10 Don't It Make You Feel Good
11 All I Want Is You
12 Tutti Frutti
Disc 4
1 Dance With Me
2 Pride (In Fact a Little Word)
3 I Know
4 Yes
5 The Twelfth of Never
6 Sugar Babe
7 Da Doo Ron Ron
8 It's Up to You
9 Great Balls of Fire
10 Tell Me Girl
11 Anything That's Part of You
12 Beautiful Dreamer
13 Still Waters Run Deep
14 I Call Your Name
Disc 5
1 Till You Say You'll Be Mine
2 Yakety Yak
3 Girls Girls Girls
4 My Block
5 So Fine
6 Some Kind of Wonderful
7 The Girl Can't Help It
8 Today I'm in Love
9 The in Crowd
10 Baby Sittin' Boogie
11 Heebie Jeebies
12 Sure to Fall (In Love With You)
13 Bound to Lose My Heart
14 Something's Got a Hold On Me


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn