Sicilia

Sicilia

oppskrifter fra en italiensk øy

Pris
299,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 1-2 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 1-2 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Memo
Språk Bokmål
ISBN 9788293493044
Sider 271
Originaltittel Sicily
Se flere detaljer  

Om Sicilia

Sicilia er ikke som noe annet sted i verden: Den største øya i Middelhavet, med livlige markeder, fantastiske strender og mat man kunne dø for. Forfatterne Katie og Giancarlo Caldesi har reist på kryss og tvers over denne vakre øya for å finne de lokale og autentiske rettene, tilberedt med ekte lidenskap, for å gi oss det aller beste fra det sicilianske kjøkken. Boka syder av deres mangeårige kjærlighet til øya og matkulturen. Takket være sin rike historie, er det sicilianske kjøkken influert av det italienske så vel som av det greske, spanske, franske og arabiske kjøkken, noe som gjør smakene og ingrediensene vidunderlig eklektiske: Fra den verdensberømte gatematen i Palermo til de utrolige dessertene i Noto samt de arabiskinspirerte rettene som couscous med safran og lam med eksotiske krydre. Katie og Giancarlo gir oss mange oppskrifter på hverdagsmat som er lette å lage og smaker helt herlig: Server grillet makrell med auberginegryten caponata, lær deg kunsten å lage parmesanbakt kylling, og se hvordan pistasjpesto kan løfte selv de enkleste retter til nye høyder. Du lærer, steg for steg, å lage pasta, risotto, focaccia, couscous, raguer og fyll til ravioli, og fantastiske retter av grønnsaker, fisk og kjøtt, kaker og desserter. Mange av oppskriftene er glutenfrie. Bli med Katie og Giancarlo på deres spennende vandring gjennom antikke greske ruiner og templer, arabiskinspirerte kupler, normanniske slottsmurer og bysantinsk mosaikk. Sicilia er både en fantastisk kokebok og en enestående reiseskildring fra Italias mest forførende øy.

Boken er en kjærlighetserklæring til den sicilianske maten og råvarene som finnes på den italienske øya. Helle Øder Valebrokk (Helles Kitchen)

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet.

Tips en venn