Country Legend

Country Legend
69,- 69,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2016
EAN 5019322920014
Sjanger Country; Country
Disker 2
Fremført av (orkester, band, ensemble) Glen Campbell

Om Country Legend

Disc 1
1 Death Valley
2 Buzz Saw
3 Annie Had a Party
4 Winkie Doll
5 Turn Around, Look at Me
6 Miracle of Love
7 Too Late to Worry, Too Blue to Cry
8 Here I Am
9 Kentucky Means Paradise
10 Brenda
11 How Do I Tell My Heart Not to Break?
12 Long Black Limousine
13 Truck Driving Man
14 There's More Pretty Girls Than One
15 Weary Lonesome Blues
16 No Vacancy
17 Rainin' On the Mountain
18 Brown's Ferry Blues
19 Lonesome Jailhouse Blues
20 100 Miles Away from Home
21 This Old White Mule of Mine
22 Poor Boy Lookin' for a Home
23 Divorce Me C.O.D.
24 Dark As a Dungeon
Disc 2
1 Rhinestone Cowboy
2 It's Only Make Believe
3 Crying
4 Wichita Lineman
5 Galveston
6 Country Boy (You Got Your Feet in L.A.)
7 By the Time I Get to Phoenix
8 Southern Nights
9 Heartache Number Three
10 I'm So Lonesome I Could Cry
11 Gentle On My Mind
12 Dreams of the Everyday Housewife
13 Please Come to Boston
14 Amazing Grace
15 Bluegrass Medley
16 Milk Cow Blues
17 Rollin' (In My Sweet Baby's Arms)
18 Try a Little Tenderness
19 Mull of Kintyre


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn