På eget ben

På eget ben

en reise til friheten

Pris
278,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Kun tilgjengelig for klikk & hent

Skriv anmeldelse
Lagerstatus På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 1-2 virkedager
Format Pocket
Utgivelsesår 2013
Forlag Indre ledelse forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788292301937
Sider 238
Sjanger Personlige beretninger
Se flere detaljer  

Om På eget ben

Foreldre og pårørende til barn som blir funksjonshemmet, har sjelden overskudd til å tenke seg inn i hvordan barnet opplever denne vanskelige situasjonen. Det handler denne boken om. På 1940- og 50-tallet fikk flere tusen barn i Norge en skummel sykdom som het polio, eller poliomyelitt. Legene visste lite om den - bortsett fra at den var svært smittsom, og at barnet i beste fall ville bli funksjonshemmet for resten av livet. Vaksinen kom i 1956 og nådde ut til alle skolebarn i Norge. Siden har sykdommen vært utryddet. Men de som allerede hadde vært syke og overlevd, måtte møte livet med denne belastningen. Grethe Blindheim nektet å definere seg som funksjonshemmet. Hun kastet krykka og trasset seg med i barneskolens skirenn med støtteskinne på benet. Men hun følte seg alltid skyldig for at resten av familien ikke kunne leve det livet de hadde planlagt. På grunn av henne. Hennes selvbiografi forteller om ei modig jente som reflekterer uvanlig mye over tilværelsen fordi hun snakker så lite med andre. Samtidig forteller den om ei sprelsk jente med mange innfall - som kanskje ikke er så forskjellig fra andre jenter med samme temperament.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn