Søtt og sukkerfritt

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk
Godt og søtt for deg som vil leve sukkerfritt.

Kort om boken

Suksessforfatterne Gunn-Karin Sakariassen og Hege Hasler Barhaughøgda utgir ny kokebok med det gode søte for deg som vil leve sukkerfritt. Oppskriftene er - diabetesvennlige - lavkarbovennlige - mage- og tarmvennlige - glutenfri og med melkefrie …

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Søtt og sukkerfritt

    Suksessforfatterne Gunn-Karin Sakariassen og Hege Hasler Barhaughøgda utgir ny kokebok med det gode søte for deg som vil leve sukkerfritt. Oppskriftene er - diabetesvennlige - lavkarbovennlige - mage- og tarmvennlige - glutenfri og med melkefrie alternativer Du finner søte småretter - men også noen salte - kaker og boller, desserter, godterier, konfekt og drikke. Det er en egen seksjon med oppskrifter på lekker sukkerfri kakepynt, og de beste kakene og godteriene til jul og påske. Og selvsagt en mengde gode råd og lure triks! Her er noe av alt det deilige du kan lage: Kosevafler, kanelsnurrer, smuldrepai med fersken og pekannøtter, gelekake, multeparfait med nøttekrokan, havrepai med kokosfløte og rips, pepperkaker, hjemmelaget marsipan, påskescones med sitronkrem, sjokoladekjeks, lakriskarameller, stripete pikekyss med vanilje, kaffe med krydder og julesmoothie. Bedre enn dette blir det ikke!


    «(...) de to forfatterne setter på bordet mat jeg nesten ikke trodde det var mulig å få til i sukkerfri variant.»

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2020
    Forlag
    Cappelen Damm
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788202622756
    Sider
    166
    Height
    248
    Width
    178
    Weight
    618
    Fotografier av
    Breistein, Tove K.

    Anbefalt

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.