Lommebokai hverdag og krise

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (2 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Endelig en fargerik og lettlest bok om økonomi! Dette er boka for deg som ønsker eller må ta tak i økonomien din. Den viser trinn for trinn og helt konkret hvordan du går frem for å bruke mindre eller annerledes. Du vil bli overrasket over hvor sto…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Lommeboka

  Endelig en fargerik og lettlest bok om økonomi! Dette er boka for deg som ønsker eller må ta tak i økonomien din. Den viser trinn for trinn og helt konkret hvordan du går frem for å bruke mindre eller annerledes. Du vil bli overrasket over hvor store utslag selv små endringer kan gi! De fleste tipsene går ikke en gang ut over livskvaliteten. Boka er resultatet av et mangeårig samarbeid mellom to forfattere som i til sammen 25 år har bistått personer som sliter med økonomien. Den inneholder også steg-for-steg- informasjon som er særlig relevant for dem som er blitt permittert. Den er like nyttig for alle dem som ikke har problemer med økonomien, men som for eksempel vil spare til bolig, en drømmereise eller noe annet. Den er ikke minst nyttig for lesere som bistår andre som er i en krevende økonomisk situasjon. Forfatterne vet både fra egen og profesjonell erfaring at mange synes økonomi er både kjedelig og vanskelig, også følelsesmessig. Her får du tipsene som kan snu denne opplevelsen! Boka er lettlest, og er spekket med bilder, fin grafikk og konkrete eksempler som gjør stoffet lett tilgjengelig uansett forkunnskaper.


  Alle som vil ta tak i økonomien sin MÅ ha denne boken! Jeg har sett mange trste skjebner, og skulle ønske flere av disse menneskene hadde hatt tilgang på den kunnskapen som boken gir. «Det viktigste med denne boka er at den normaliserer de vanskelige valgene vi alle står overfor når økonomien er knapp - og viser hvordan vi får makt og kontroll over egen livssituasjon med enkle grep.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2020
  Forlag
  Kort sagt forlag
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788269209914
  Sider
  159
  Høyde
  175
  Bredde
  228
  Vekt
  560

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.