The Hank Locklin Singles Collection 1948

The Hank Locklin Singles Collection 1948

Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

Kan ikke leveres før julaften

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Kan ikke leveres før julaften
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2017
EAN 824046319021
Sjanger Country; Country
Disker 2
Fremført av (orkester, band, ensemble) Hank Locklin

Om The Hank Locklin Singles Collection 1948

Disc 1
1 Rio Grande Waltz
2 You've Been Talking in Your Sleep
3 Please Come Back and Stay
4 I Worship You
5 The Same Sweet Girl
6 Knocking at Your Door
7 Send Me the Pillow (That You Dream On)
8 I'm Lonely Darling
9 Our Love Will Show the Way
10 Are You Treating Your Neighbor As Yourself
11 Fifty Miles of Elbow Room
12 Midnight Tears
13 Paper Face
14 Come Share the Sunshine With Me
15 The Holy Train
16 No One Is Sweeter Than You
17 A Year of Time
18 The Song of the Whispering Leaves
19 Your House of Love Won't Stand
20 Stumpy Joe
21 Tell Me You Love Me
22 Down Texas Way
23 Who's Knocking at My Heart
24 Alone at a Table for Two
25 Crazy Over You
26 Let Me Be the One
27 I'm Tired of Bumming Around
28 Your Heart Is an Island
Disc 2
1 Who Am I to Cast the First Stone
2 Why Baby Why?
3 A Good Woman's Love
4 Seven Or Eleven
5 You Can't Never Tell
6 She's Better Than Most
7 14 Karat Gold
8 Goin' Home All By Myself
9 Geisha Girl
10 Livin' Alone
11 Send Me the Pillow You Dream On
12 Why Don't You Haul Off and Love Me?
13 It's a Little More Like Heaven
14 Blue Grass Skirt
15 That Inner Glow
16 The Upper Room
17 I Gotta Talk to Your Heart
18 Foreign Car
19 Border of the Blues
20 Blues in Advance
21 Please Help Me I'm Falling
22 My Old Home Town
23 One Step Ahead of My Past
24 From Here to There to You
25 You're the Reason
26 Happy Birthday to Me
27 Happy Journey
28 I Need You Now
29 We're Goin' Fishin'
30 Wabash Cannonball


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn