Merovingernes skatt

Merovingernes skatt

Pris
349,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

30%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk – hent når det passer innen 48 timer. Rabatten trekkes fra når du betaler i butikken.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2013
Forlag Publica
Språk Bokmål
ISBN 9788282513227
Sider 437
Emne Arkeologi
Se flere detaljer  

Om Merovingernes skatt

Arkeologen Torkjel og stipendiaten Helen graver ut en gammel båt i den legendariske russiske oldtidsbyen Holmgard ved Novgorod. Dette er begynnelsen på en nervepirrende skattejakt som fører oss tusen år tilbake i tiden. Utgravingene blir sponset av en rik skipsreder som er meget opptatt av den norske vikingekongen Olav Tryggvason. Hans teori er at Olav Tryggvason fikk tips om en enorm skatt dypt under Salomos tempel i Jerusalem og at han var den egentlige stifter av Tempelridderordenen. Sporene leder arkeologene til Grønland, men de er ikke de eneste som er ute etter skatten.Hans J. Rosenfeld er født i 1945 og bor på Ås i Akershus, der han studerte ved Universitetet for miljø- og biovitenskap. I hele sitt voksne liv har han vært forsker og tok doktorgraden innen fagområdet mat- og plantevitenskap. Etter å ha publisert utallige vitenskapelige arbeider våknet interessen for å skrive romaner. Merovingernes skatt er hans debutroman.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn