Masters of Jazz and Blues 1936 - 1944

Masters of Jazz and Blues 1936 - 1944

Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

Kan ikke leveres før julaften

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Kan ikke leveres før julaften
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2016
Forlag JSP
EAN 788065720124
Sjanger Jazz; Jazz
Disker 4
Fremført av (orkester, band, ensemble) Big Joe and His Rhythm; Big Joe and His Washboard Band; Harlem Hamfats

Om Masters of Jazz and Blues 1936 - 1944

Disc 1
1 Oh! Red
2 Lake Providence Blues
3 Live and Die for You
4 Oh! Red (New)
5 What You Gonna Do
6 She's Gone Again
7 Let's Get Drunk and Truck
8 Move Your Hand
9 Sales Tax On It (But It's the Same Thing)
10 You Done Tore Your Playhouse Down
11 Little Girl
12 Southern Blues
13 My Garbage Man
14 Weed Smoker's Dream
15 If You Want to Live
16 I Feel Like a Millionaire
17 Bad Luck Man
18 My Daddy Was a Lovin' Man
19 She's Trickin' Me
20 We Gonna Pitch a Boogie (Take A)
21 Hamfat Swing
22 Who Done It
23 Growling Dog
24 We Gonna Pitch a Boogie (Take C)
25 Keep It Swinging Round and Round
26 Ooh-wee Babe
27 I Don't Want You Loving Me
28 She's a Mellow Mother for You
Disc 2
1 Hallelujah Joe Ain't Preachin' No More
2 What's My Baby Doin'?
3 It Was Red
4 I Feel Like Going to Town
5 I'm So Glad
6 Jam Jamboree
7 Down in Shady Lane
8 I'm Cuttin' Out
9 Hoodooin Woman
10 I Love That
11 My Old Lady Blues
12 Baby Don't You Tear My Clothes
13 You Drink Too Much
14 Empty Bed Blues
15 Let Your Linen Hang Low
16 If You're a Viper
17 Rosetta Blues
18 It's Your Turn
19 Let's Fall in Love Again
20 Worried Mind Blues
21 Tempo De Bucket
22 You Got the Devil to Pay
23 Times A-wastin'
24 Black Gal You Better Use Your Head
25 Root Hog Or Die
26 You Got to Be Satisfied
27 Toodle-oo Blues
28 Rampart and Gravier Blues
Disc 3
1 What's On Your Mind
2 Broken Hearted Blues
3 We Gonna Move
4 Back Door
5 You Done Tore Your Pants With Me
6 Save Me Some
7 Don't Start No Stuff
8 Let Me Feel It
9 Little Girl
10 I'd Rather Be With You
11 I'm in So Much Trouble Now
12 I Believe I'll Make a Change
13 It Will Never Happen Again
14 Trading Old Love for New
15 Stay On It
16 Delta Bound
17 You Got to Go When the Wagon Comes
18 How Long Baby (Will You Keep Me This Way)
19 Harlem Jamboree
20 Mellow Little Devil
21 The Barefoot Boy
22 Stomp It Out Gate
23 The Candy Man
24 Oh Rider
25 Stay Away from My Door
26 All On Account of You
27 You've Had Your Last Good Time With Me
Disc 4
1 What Was You Doing
2 Something Wrong With My Mind
3 Way Down That Lonely Road
4 When the Sun Goes Down in Harlem
5 That's Going to Ruin My Beauty Spot
6 Bartender's Blues
7 Ready for the River
8 Rockin' Myself to Sleep
9 Business Is Gone Away
10 You Done Turned Salty On Me
11 You Brought Me Everything But Love
12 Oh Babe Has Your Money Come
13 Take Me in Your Alley
14 You Can't Win in Here
15 When My Love Has Come Down
16 If You Take Me Back
17 I'm Through With You
18 When You Said Goodbye
19 I Love You Baby
20 What Will I Do
21 Oh Red's Twin Brother
22 We Can't Agree
23 Let's Try It Again
24 It Ain't No Lie
25 Your Money Can't Buy Me
26 I'm Alright Now


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn