Kongenes konge

Kongenes konge

Pris
349,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Forlag Front forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788282602150
Serie Krigeren fra Roma
Nummer 2
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Engelsk

Om Kongenes konge

År 256 e.Kr. Det romerske imperium er truet fra innsiden. Dyrkingen av Kristendommen sprer seg som ild i tørt gress og farlige og mektige menn kjemper om innflytelse. Ballista returnerer som overlevende etter beleiringen av Arete til et keiserlig hoff besatt av intriger og religiøs fanatisme. Der oppdager han menn som heller vil se ham død enn levende. Til og med hans mot og lojalitet til Roma og keiseren er under mistanke. Men det er på Romas østlige grense - der en enorm Persisk hær har samlet seg - at en enda større trussel mot Ballista og Roma venter. Kongenes Konge er andre bok i Harry Sidebottoms spennende serie Krigeren fra Roma.

«Overlegen fiksjon med dybde, autentisitet og stedsfølelse. TLS» «Gyselig, kampscener i Gladiator-stil og god detalj-research. Shortlist»

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn