Leksehjelp i matematikkfor foreldre og elever i 1. til 10. klasse

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Mange synes matte er vanskelig. Mange har også en klar oppfatning av at de ikke kan lære seg matte. Håvard Tjora har lang e rfaring med å jobbe med barn og ungdom som sliter med matte. Hans erfaring er at de aller fleste kan lære seg matematikken i …

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Leksehjelp i matematikk

  Mange synes matte er vanskelig. Mange har også en klar oppfatning av at de ikke kan lære seg matte. Håvard Tjora har lang e rfaring med å jobbe med barn og ungdom som sliter med matte.

  Hans erfaring er at de aller fleste kan lære seg matematikken i skolen. Som oftest dreier vanskene seg om noen få misforståelser, eller noen få grunnelementer som ikke er innlært. Når disse brikkene faller på plass, kommer forståelsen og nysgjerrigheten som skal til for å mestre matematikken. Disse brikkene er det Tjora kaller «grunnpakka» - kan man den, har man de verktøyene som skal til for å ta fatt på de fleste oppgavene man møter i skolen.

  I Leksehjelp i matematikk går Håvard Tjora nøye gjennom hvordan man regner, og ikke minst hvorfor man regner som man gjør. Boken er bygd opp med mange eksempler som tar deg trinnvis videre og som på en lettfattelig måte forklarer tankene bak regningen. Boken gjør deg godt rustet til ikke bare å klare mattefaget fra 1. til 10. klasse, men kan også inspirere til å finne fascinasjonen og gleden ved faget.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2014
  Forlag
  Kagge
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788248915379
  Sider
  175
  Høyde
  248
  Bredde
  168
  Vekt
  629
  Illustrert av
  Florhaug, Geir

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.