Norges fotoalbum 1950-1959

Norges fotoalbum 1950-1959

Nettpris
332,-
Butikkpris 379,- Spar 47,-
Innbundet
LAVEST PRIS! - ingen er billigere på nyheter.
Gjelder både KLIKK&HENT og NETTBESTILLING.

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2018
Forlag Font
Språk Bokmål
ISBN 9788281694811
Serie Norges fotoalbum
Sider 253
Se flere detaljer  

Om Norges fotoalbum 1950-1959

Norges fotoalbum 1950-1959 tar deg med på en billedlagt tidsreise gjennom Norge i 1950-årene, med ikoniske fotografier fra store begivenheter så vel som nostalgiske tilbakeblikk på nordmenns hverdagsliv. Her er muntre blinkskudd og stolte sportsøyeblikk, dramatiske reportasjefotografier, bildene som kledde av makten og unike fotografier fra en tid uten oljefond, fargefjernsyn og pizza. Bendik Rugaas har skrevet bokens innledning, og blant bokens øvrige bidragsytere er Knut Olav Åmås, Hege Ulstein, Terje Svabø, Hege Duckert, Einar Lie, Karianne Bjellås Gilje, Atle Nielsen og Ken Opprann. Norges fotoalbum er en serie med praktfulle fotodokumentariske gavebøker. I en samling på tolv bind vil bøkene ta for seg hvert sitt tiår av nyere norsk historie, fortalt gjennom kameralinsene til Norges fremste fotografer og med tekster fra sentrale historikere, journalister og andre samfunnsaktører.

«Dette er god historie og ikke minst fotohistorie presentert på en ny og spennende måte, med bilder av våre beste fotografer og med tekstbidrag som både er til å humre av men ikke minst til å bli klokere av. Det skulle strengt tatt bare mangle, med så dyktige forfattere ... All ære til Font forlag for et stort, ambisiøst og åpenbart vellykket prosjekt.» Harald Harnang, Foto.no «Å bla i bøkene er overveldende. Bilderedaktørene har gjort et fantastisk arbeid med å finne frem til sentrale motiver fra Norges nyere historie ... Bildebøkene er en viktig dokumentasjon av Norges nyere historie.» Knut G. Bjerva, Gjengangeren «Dette er en historisk aperitif som åpner både dører og sanser ... god historie - og god fotohistorie - presentert på en ny og spennende måte, med bilder av våre beste fotografer og med korte men solide tekstbidrag ... burde innholdsmessig være en sentrumstier for store aldersgrupper. » Harald Hernang, Foto.no

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Hege Duckert; Karianne Bjellås Gilje; Einar Lie; Atle Nielsen; Terje Svabø; Hege Ulstein; Knut Olav Åmås

Anbefalt


Tips en venn