Edgar Ludlmesterkokk og matpionér

Forfatter

Kort om boken

PORTRETT, MATHISTORIE OG OPPSKRIFTER Stjernekokken fra Alpene som ble gastronomisk guru i Norge. Edgar Wolfram Ludl (f. 1941) vokste opp som odelsgutt i Østerrike, men kom til Norge i 1960. Her ble han en pionér innenfor kokkekunsten. Han har vært…

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

    Om Edgar Ludl

    PORTRETT, MATHISTORIE OG OPPSKRIFTER Stjernekokken fra Alpene som ble gastronomisk guru i Norge. Edgar Wolfram Ludl (f. 1941) vokste opp som odelsgutt i Østerrike, men kom til Norge i 1960. Her ble han en pionér innenfor kokkekunsten. Han har vært en ledestjerne for en generasjon av norske mesterkokker, og åpnet selv en av landets første gourmetrestauranter i Sandefjord. Boken er et portrett av Edgar Ludls kulinariske liv og virke, og samtidig en fortelling om gourmetmatens inntog på norske bord. Boken inneholder også et utvalg av den prisbelønte kokkens egne oppskrifter, tips og råd. www.edgarludl.no

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2019
    Forlag
    Meen forlag
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788269164305
    Sider
    257
    Omtalt person
    Height
    288
    Width
    228
    Weight
    1450
    Illustrert av
    Renslebråten, Line
    Ludl, Edgar

    Anbefalt