Edgar Ludl

mesterkokk og matpionér

Edgar Ludl
Nettpris
Nettpris
349,- 349,-
Butikkpris 399,- Spar 50,-
Butikkpris 399,- Spar 50,-
Innbundet
Format Innbundet
Utgivelsesår 2019
Forlag Meen forlag
Språk Bokmål
ISBN 9788269164305
Sider 257
Sjanger Biografisk litteratur
Se flere detaljer  

Om Edgar Ludl

PORTRETT, MATHISTORIE OG OPPSKRIFTER Stjernekokken fra Alpene som ble gastronomisk guru i Norge. Edgar Wolfram Ludl (f. 1941) vokste opp som odelsgutt i Østerrike, men kom til Norge i 1960. Her ble han en pionér innenfor kokkekunsten. Han har vært en ledestjerne for en generasjon av norske mesterkokker, og åpnet selv en av landets første gourmetrestauranter i Sandefjord. Boken er et portrett av Edgar Ludls kulinariske liv og virke, og samtidig en fortelling om gourmetmatens inntog på norske bord. Boken inneholder også et utvalg av den prisbelønte kokkens egne oppskrifter, tips og råd. www.edgarludl.no


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn