Menyer, mat og måltider i harmoni
Pocket
2015
Norsk, Bokmål
Kunnskap om menyer, mat og måltider er nyttig for alle, enten det er i jobbsammenheng eller for oss selv som privatpersoner. Boken er spesielt beregnet på studenter som utdanner seg i næringen, men den er høyst aktuell også for alle som tilbereder og serverer måltider i kommersielle og ikke-kommersielle virksomheter.
Hensikten med denne boken er å gi grunnleggende forståelse for hva som kreves av oss så vi kan skape en god måltidsopplevelse for den enkelte, en opplevelse som samtidig gir god og riktig ernæring og nødvendig inntekt for bedriften. Kundene skal komme til oss fordi de mener at vi er best. La oss da ikke skuffe dem!
Boken er delt inn i tre deler: menykunnskap, matkunnskap og måltidskunnskap.
Klikk&Hent
På lager i 2 butikker
Nettlager Sendes innen 1-3 virkedager
- Bytt i alle våre butikker
- Klikk og hent