Nylig sett
Nytt i ønskelisten
I handlekurven
Ingen nylig sett
Damaskusporten

Damaskusporten

Pris
190,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Midlertidig utsolgt

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Midlertidig utsolgt
Format Pocket
Utgivelsesår 2016
Forlag Kolofon forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788230015568
Sider 299
Sjanger Krim; Politi og detektiver

Om Damaskusporten

Et mord i Oslo hevnes i Jerusalem. En journalist jogger langs Sognsvann ved Oslo og snubler over en rot ved nordenden av vannet. Når hun reiser seg opp igjen, oppdager hun en livløs skikkelse inne i buskaset ved stien. Fra denne hendelsen vider det seg ut en spenningsfylt beretning som foregår i Norge, i Israel og Palestina, og i New York. Et mord blir etterforsket, men snart forstår Oslo-politiet at her er mange motsetningsfylte krefter involvert. Skikkelsene i denne romanen bidrar til å forstå litt mer av det som kalles alle konflikters mor, den harde og kompliserte striden mellom Israel og palestinerne. Leserne får nærkontakt med mennesker som opplever sorger og gleder der spenningen dirrer i hverdagen. HELGE KJØLLESDAL har over tjue år bak seg som journalist og redaktør. Han har vært informasjonssjef i Kirkens Nødhjelp og informasjonsdirektør ved Universitetet i Oslo. Som pensjonist var Kjøllesdal ledsager og observatør i Israel og Palestina for Kirkenes Verdensråd i tre måneder høsten 2014. Han har reist i området med ujevne mellomrom siden han første gang besøkte landet få uker etter Seksdagerskrigen i 1967. Kjøllesdal har tidligere utgitt dokumentarbøkene.Blomsterkorset", .Biskop Tudu" og Vingespenn"


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet.

Anbefalt


Tips en venn