Axel von Fersen

Axel von Fersen

feltmarskalk og førsteelsker

Pris
349,-
Innbundet
VELG LEVERINGSMÅTE:

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

FullStockIcon Sendes fra oss innen en uke

Kundevurdering
Lagerstatus FullStockIcon Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2012
Forlag Schibsted
Språk Bokmål
ISBN 9788251655576
Sider 393
  Se flere detaljer

Dette er biografien om den svenske adelsmannen Axel von Fersens eventyrlige liv, skrevet som bare Herman Lindqvist kan det. Axel von Fersen, som ble født i Stockholm i 1755, var vakrere, rikere, modigere og mer begavet enn de fleste. Han ble den franske dronningen Marie-Antoinettes elsker. Da han stod på høyden av sin makt og glans, ble han rammet av en tragedie. Den svenske kronprinsen Karl August døde i 1810, og von Fersen ble uskyldig anklaget for å ha forgiftet ham. På vei gjennom Gamla Stan i Stockholm ble han dratt ut av vognen han satt i, og lynsjet av pøbler foran øynene på politiet og militæret. Historien om Axel von Fersen har alt . krig, romantikk, spenning, kjærlighet,hat og ond, brå død.


Tips en vennskriv anmeldelse
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet